![]() |
|
|
#1 |
|
|
A virus alert was noticed on your computer.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: http://security-toolxxxxxxxxxxx If you do not pass this test* we will have to delete your account and forward a complaint to your Internet provider. ---------------------------------------------------- Forum Administration forum.przemysl24.pl. co to za wirus rozsyła FORUM !!!!!! / Dla tych którzy nie mają żadnego Antywirusa nie Otwierajcie TEGO ! Ostatnio edytowane przez yankes_69 : 13-02-2010 - 20:55. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
właśnie... co to niby ma być?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
moderator wnętrz
Miasto: Praemislia
|
Powyższa wiadomość nie pochodzi od administracji forum. Prawdopodobnie jest to nawracający się spam. Więcej na ten temat wypowiedzą się koledzy, posiadający odpowiednie funkcje do usuwania tym podobnych. Tymczasem proszę nie otwierać odnośników zawartych w wiadomościach wątpliwego pochodzenia.
... księgą, która przyniosła mi najwięcej przyjemności, była natura. Baśń mojego życia - Hans Christian Andersen Ostatnio edytowane przez em : 12-02-2010 - 16:18. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
pseudomoderator
|
Nie forum tylko jeden z użytkowników i nie wirusa tylko link do strony z wirusem. Wystarczy odrobina rozsądku aby nie otwierać takie linki. Co do samego problemu to zostanie on na dniach rozwiązany.
|
|
|
#5 |
|
pseudomoderator
|
Powinno już być OK, jakby ktoś jeszcze dostawał podejrzane PW to proszę pisać.
|
|
|
#6 |
|
|
Ja też to dostałem.
|
|
|
|