R E K L A M A R E K L A M A |
||
![]() |
||
|
![]() |
#1 |
|
![]() Zdarza mi się korzystać czasami z TAXI w Przemyslu,często jade tą sama trasą a płace różnie,i nie to ze różnymi korporacjami,tylko z jednej.Jaka waszym zdaniem korporacja jest najtańsza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(^_^)
|
![]() zależy w jakich godzinach/dniach - taryfy :D ja akurat nie korzystam z taxi :D bo za 2 kursy rycerskie kazanow mam na paliwo na 3 dni :D
Pray to your god, open your heart Whatever you do, be afraid of the dark Cover your eyes, the devil inside One night of the hunter One day I will get revenge One night to remember One day it'll all just end, oh |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Zamiast taxi wole spacerek a kasiorke przepić. Hej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() nie róbcie offtopic.
Kolego, nie jeździj z "korporacją" tylko z kierowcą. Umawiasz się z jednym i dzwonisz do niego , nie do korporacji. Wtedy masz za każdym razem stałą cenę. A i polecam Galicję, wiekszość kierowców jest "bardzo elastyczna" jeśli chodzi o cennik. |
![]() |
![]() |
#5 |
Na-nosek
|
![]() też jeżdżę "Galicją", mało bandyckie ceny, zwłaszcza, że mieszkam pod Przemyślem i jak się człowiek odpowiednio dogada, to wożą za śmieszne pieniądze.
![]() |
#6 |
ᛅᛏᛉᛁᚾ
Miasto: Przemyśl
|
![]() Potwierdzam, "Galicja" jest spoko. Natomiast bardzo przestrzegam przez Taxi Express w niedzielę
![]() ..chociaż tak szczerze mówiąc to Przemyskie taksówki są i tak tanie w porównaniu do innych miast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ᛅᛏᛉᛁᚾ
Miasto: Przemyśl
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Kolego.. w taksówce możesz gościa spytać czy zawiezie cię za tyle i tyle tu i tam.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
kinta.pl
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |