![]() |
|
|
#1 |
|
|
Wpisujcie z czego beda mogly korzystac dzieci w naszym miescie , czy beda jakies znizki na basenie , stoku, lodowisku????, gdzie i kiedy beda jakies zajecia dla dzieci , moze ktos organiizuje jakies zajecia grupowe????
Mysle ze wiele osob tutaj zaglada i chetnie skorzysta z tych informacji !!!! Szkoda zeby nasze pociechy spedzaly czas przed tv lub komputerem tylko dlatego ze nie wiedza gdzie moga pojsc ...... POZDRAWIAM i licze na wasze informacje !!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
nic sie nie dzieje ??? Szkoda....
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
moderator wnętrz
Miasto: Praemislia
|
@wenka, z całym szacunkiem, ale zapewne piszesz o własnych dzieciach, a to chyba rodzic powinien najlepiej wiedzieć co je interesuje.
Nie mam pojęcia kiedy te ferie mają być, jednak widziałam pare interesujacych pozycji, a w tym nawet warsztaty teatralne. Niżej podaję link do wątku, w którym możesz znaleźć pare informacji na temat tego, co dzieje się w naszym mieście w tym miesiącu: http://forum.przemysl24.pl/showthread.php?t=6695. Uważam, że najlepiej samemu się tym tematem zainteresować.
... księgą, która przyniosła mi najwięcej przyjemności, była natura. Baśń mojego życia - Hans Christian Andersen Ostatnio edytowane przez em : 10-02-2010 - 10:40. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
moderator wnętrz
Miasto: Praemislia
|
To co jeszcze dorwałam na www.kultura.przemysl.pl - wklejam poniżej:
Przemyskie Centrum Kultury i Nauki ZAMEK zaprasza w drugim tygodniu Ferii Zimowych tj. od 22 do 27 lutego 2010 r. do siedziby Zespołu Pieśni i Tańca „Przemyśl” przy ul. S. Konarskiego 5 na bezpłatne warsztaty taneczne. Porządek Dzienny:
Dodatkowe informacje tel. 16 678 23 59. Towarzystwo Dramatyczne im. Aleksandra Fredry „FREDREUM” w Przemyślu zaprasza w dniach 24, 25 i 26 lutego 2010 r. w godz. 11.00 – 13.00 na bezpłatne warsztaty teatralne dla adeptów sztuki aktorskiej. Zajęcia odbywać się będą na Zamku Kazimierzowskim w Przemyślu. Dodatkowe informacje tel. 16 678 25 43.
|
|
|
#5 |
|
|
Sekcja piłki nożnej KS Czuwaj organizuje podczas ferii zimowych zajęcia dla klas 1-6.
Zajęcia odbywały się będą w SP-14 przy ulicy Borelowskiego. Zebranie organizacyjne odbędzie się w środę 10 lutego o godz. 17.00 w sali konferencyjnej klubu KS Czuwaj przy ulicy 22-go Stycznia 6. Zajęcia prowadzić będą trenerzy II klasy. Wszyscy chętni proszeni są o kontakt: - Sekretariat: (16) 679 16 07, - Grzegorz Tokarz: 505 044 141. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dziewci teraz interesuje tylko komputer i "Tibia" :D
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
taa która zżera mózg dzieciom i nic wiecej...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Miasto: Przemyśl
|
Jechałem dzisiaj autobusem, którym również podróżowała grupka młodych ludzi, tak na oko, 1 klasa gimnazjum. Gdy patrzyłem na ich zachowanie, przez myśl przemknęło mi dawno gdzieś wyczytane:...Herod to był mądry król!
|
|
|
#9 |
|
|
haha taa... Ja ostatnio słyszałem jak jeden do drugiego mówił ze kupił jakiegoś paca czy coś i robi sobie wolne od szkoły do ferii a bylo to pewnie ze 3 tyg temu...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
dead bodies everywhere
|
w ktorej nie widac nieba :D:D
Pray to your god, open your heart Whatever you do, be afraid of the dark Cover your eyes, the devil inside One night of the hunter One day I will get revenge One night to remember One day it'll all just end, oh |
|
|
|