![]() |
||
|
|
#1 |
|
|
Zapraszam wszystkich latających na paralotniach, i nie tylko, do wszelkich wypowiedzi i opowieści związamych z lataniem w przestworzach.
Było już o Łuczycach, o Arłamowie, o Hłomczy, ale nie było o innych górkach w Bieszczadach. Na których latają nasi przemyscy piloci. Bezmiechowa, Weremień, Pasmo Wielkiego Króla koło Dzwiniacza Dolnego, Dubiecko, Babice, Trójca, Laworta. Kalwaria, Obarzym, Działy koło Krosna. Jest tyle miejsc do latania , a tak nas mało. W galerii zamieszczę zdjęcia z górek na których latałem ja i moi koledzy , i zapraszam do wspólnych dyskusji i wspólnych wyjazdów na latanie. Pozdrówka dla latajacych i dla KIWI :-)) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Miasto: Przemyśl
|
Jeśli zapraszasz do wspólnych wyjazdów to informuj o takowych.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
|
No nie wiem
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Oczywiście że zapraszam :-)
Można zobaczyć, dotknąć, ubrać uprząż , spróbować siły wiatru. Kto wie może nawet kawałek polecieć ?? Właśnie wtedy "rodzą się" piloci :-)) Ale to tylko na mniejszych kretowiskach, bo na większą górkę niestety nie można pozwolić KIWI na oderwanie się wyżej od ziemi . Byłaby wtedy niestety tragedia. A chyba nikt by nie chciał nosić gipsowego pancerzyka. --< bo wiadomo jak w gipsowym pancerzyku, bardzo trudno zrobić siku >-- Zapraszam do poczytania www.paralotnie.atomnet.pl Pozdr. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Dodałem parę zdjęć w Galerii !!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Gdybym wiedział, że po każdym locie jest grill to byłbym tam zawsze.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
jezeli zaczniesz latać to po pierwszych lotach o grilu będziesz myślał przed lotem ,bo po locie to może nie być czasu [to jest oczywiście żart] pozdrawiam już i przeszłych ,,lataczy ,,
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
zapraszam wszystkich do zerkniecia na nowe galerie fotografii
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Napisz coś więcej wypowiedz się a nie tylko zerknijcie na zdjęcia :-))
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| paralotnie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|