dziś byłem w chinczyku przy czarnieckiego, bardzo przyjemnie w srodku milo zwlaszcza w drugiej sali - mile zaskoczenie. Jedzenie smaczne szybko podane mila obsluga. Wreszcie wieczorem mozna zjesc cos oprocz pizzy i kebaba
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Bar chińczyk czarnirckiego
Zwiń
X
-
Odp: Bar chińczyk czarnirckiego
Koło wejscia do tunelu chyba. Juz ulotki z menu poroznosili nawetPray to your god, open your heart
Whatever you do, be afraid of the dark
Cover your eyes, the devil inside
One night of the hunter
One day I will get revenge
One night to remember
One day it'll all just end, oh
Komentarz
-
z racji tego, że bardzo lubie chińskie jedzonko również odwiedziilam ten - hm - bar. Zamówiłam ( dla mnie standardowe ) kurczak w cieście na warzywach i chętnie podziele się moja opinia. Jeżeli chodzi o wygląd z zewnątrz i wewnątrz to jest całkiem przytulnie, drewniany lokal, w środku b. wygodne fotele i atrapa kominka nadaje ciepłego charakteru. Fakt, jedzenie dostałam szybko, niby mi smakowalo aczkolwiek miesko, które miałam na talerzu było śmiesznie malutkie ( 3 kawałeczki ) jakby zedrzec ta skorupke z ciasta to myślę że wielkość mięsa byłaby 1cm szerokości a długości może z 4 cm... także małe, do obiadu dostaliśmy ( bo zamawialismy 2 takie same dania ) to dostaliśmy sosjerke w której był specjalny sosik - bardzo malutko, wlanych może z 5 łyżek i malutki sloiczek sosu jigurtowego -- także na 2 dania to śmieszna proporcja.
Cena: 13zł, jako kobieta zjadlam i ok, ale mężczyzna się nie naje)
Mogliby wziąć przykład z restauracji w Jarosławiu U THANGA -- porcję duże, jedzenie pyszne, czeka die trihe co znaczy że jest przyrzadzane zaraz po złożeniu zamówienie i co najważniejsze cena adekwatna do jedzenia( bo tam akurat ten zestaw kosztuje 14,90 ) nawiasem polecam
żeby tylko z tego baru nie zrobił się przydrożny BAR, bo w sumie jeszcze chętnie go odwiedze.latoo
Komentarz
-
Zamieszczone przez gizmo Zobacz postaBez smaku, sos czosnkowy do chińczyka?, warzywa mrożone po najtańszej lini oporu gramatura dania niskaPray to your god, open your heart
Whatever you do, be afraid of the dark
Cover your eyes, the devil inside
One night of the hunter
One day I will get revenge
One night to remember
One day it'll all just end, oh
Komentarz
Komentarz