Jeśli jest to twoja pierwsza wizyta, upewnij się, że się wymeldowałeś FAQ klikając w link powyżej. Być może będziesz musiał się zalogować zanim będziesz mógł dodać post: kliknij w link do rejestracji znajdujęcy się powyżej aby kontynuować. By zacząć przeglądanie wiadomości, wybierz forum, które chcesz odwiedzić z propozycji znajdujących się poniżej.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Nasza Przemyślana Amatorszczyzna, czyli Przemyśl w fotografii
Mi bardziej kolor, jak najlepsze włoskie zakamarki.
Wiele razy byłem na tym podwórzu z ciekawości, ale jakoś nie przyszło mi do głowy żeby fotografować.
Mi bardziej kolor, jak najlepsze włoskie zakamarki.
Wiele razy byłem na tym podwórzu z ciekawości, ale jakoś nie przyszło mi do głowy żeby fotografować.
Wiele razy czułam niedosyt, że sobie idę bez fotografii. W końcu wczoraj dopadłam aparat /a netka dopadła mnie z aparatem - Ty szantażystko truskawkowa! ;*/
pozdrawiam i uciekam, bo ile tu można z Wami siedzieć
aha! jest to widok z ulicy Basztowej,
teraz zauważyłam, że chyba coś latarnia krzywo stoi
Z tej perspektywy oryginalnie wygląda dach seminarium greko-katolickiego, latarnia sądząc po wyglądzie (co najmniej lata siedemdziesiąte) ma prawo być pochylona.
pozdrawiam i uciekam, bo ile tu można z Wami siedzieć
aha! jest to widok z ulicy Basztowej, gdzie dzielnie wdrapałam się wczoraj
teraz zauważyłam, że chyba coś latarnia krzywo stoi ;D
Pogoda sprzyjająca rowerzystom. To se pojechałam w pidziet daleko
Uwielbiam taki deszcz
BTW:
Jest już kawałek rudawego chodniczka od mostu kolejowego do orląt przemyskich - ktoś coś wie na temat tamtejszej ścieżki rowerowej? Czy to przypadkiem nie to to?
Pozdrawiam.
Zamieszczone przez Gała
Z tej perspektywy oryginalnie wygląda dach seminarium greko-katolickiego, latarnia sądząc po wyglądzie (co najmniej lata siedemdziesiąte) ma prawo być pochylona.
Z wiekiem wszystko ma prawo być pochyłe, oklapłe i obwisłe - masz racje Gała
Jest już kawałek rudawego chodniczka od mostu kolejowego do orląt przemyskich - ktoś coś wie na temat tamtejszej ścieżki rowerowej? Czy to przypadkiem nie to to?
..to to Em...
Ale tak się przypatrywałem tej powstającej ścieżce... i wydaje mi się za wąska by 2 rowery się wyminęły.
Dobra - przepraszam za OT
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Komentarz