Jeśli jest to twoja pierwsza wizyta, upewnij się, że się wymeldowałeś FAQ klikając w link powyżej. Być może będziesz musiał się zalogować zanim będziesz mógł dodać post: kliknij w link do rejestracji znajdujęcy się powyżej aby kontynuować. By zacząć przeglądanie wiadomości, wybierz forum, które chcesz odwiedzić z propozycji znajdujących się poniżej.
W naszym kochanym kraju nawet takie obiekty jak tory saneczkowe muszą zostać pobłogosławione. W Polsce bez błogosławienia to ani rusz. Zastanawia mnie tylko po jaką cholerę to wszystko...
Przepraszam cię, ale chyba nie wiesz o co chodzi. 2 dni temu pisałem o tym, że będzie otwarcie toru i dałem galerię toru. Wczoraj napisałem relację z otwarcia toru. A to, że ktoś pisze w innych działach o stoku no to co? W tym dziale komentuje się artykuły w aktualnościach. System tak jest skonstruowany, że ja wyskakuję jako autor pierwszego posta pod każdym artykułem. Następnym razem, przed napisaniem czegoś radzę zastanowić się nad sensem cytatu jaki ma frida.
Komentarz